Rețetă tradițională argentiniană pentru CHOCOTORTA
Ingrediente :
- 750 gr de biscuiți de ciocolată (drepti, fără forme) 
- 400 gr de dulce de leche
- 400 gr de cremă de branză
- 150 gr de ciocolată cu lapte
- 350 ml de cafea
- 150 ml de sirop (sau lichior de cafea)
Mod de preparare :
 
Forma pentru prajitură poate să fie rotundă sau pătrată, dar să fie din sticlă.
Se bate cu mixerul crema de branză și dulce de leche.
Intr-un castron separat se amestecă cafeaua călduță cu siropul sau lichiorul ținut la temperatură ambientală. In acest amestec se înmoaie biscuiții și se așează unul lângă altul în formă de prăjitură. Peste biscuți se adaugă un sfert din crema cu dulce de leche și se repetă până când avem 4 straturi de biscuiți și 4 straturi de cremă. Se decorează cu ciocolată topită la Bain Marie. Se ține la frigider timp de 12 h înainte de a se consuma.
Mulțumim pentru această rețetă lui Fede din Argentina.
Poftă bună!
Prăjitură Milhojas cu Dulce de Leche 
Crema: 120 gr unt se amestecă cu 170 gr zahăr pudră. Când iși dubleză volumul se adaugă 170 gr smântână pentru frișcă și 300 gr dulce de leche. Se bat.
Pentru blat se pot folosi foi de plăcintă (dar să nu fie foarte subțiri, pentru un strat de blat se pot folosi 2-3 foițe) sau se pot face foi de plăcintă. 
Prăjitura se servește cu zahăr pudră.
Mulțumim pentru această rețetă Laurei Dobre!
Poftă bună!