Societatea noastră a fost inființată la începutul anului 2017 și a luat naștere din dorința de a introduce pe piața din România un produs nou, autentic si diferit. 

Scopul nostru principal este acela de a introduce consumatorul în lumea fascinantă a Dulce-lui de Leche, care deși este un singur produs, acesta prezintă numeroase variații de texturi și gramaje, ceea ce îl face bun la toate și pentru toată lumea. 
Firma noastră este reprezentantul direct, în România, al fabricii de Dulce de Leche. Facem comerț cu ridicata și cu amănuntul de Dulce de Leche și de alte produse internaționale . 
Dulce de Leche (dulceață de lapte sau cremă caramel) este un produs tradițional din America Latină fabricat din lapte de vacă. Este un produs fără gluten și cu o mare valoare nutritivă mulțumită cantității de calciu pe care o dă organismului. Produsul nostru este fabricat după cea mai originală rețetă din Argentina, dar care a fost adaptată la gustul european. 
DULCE DE LECHE își are originile în America de Sud. Argentinienii susțin că ei l-au preparat prima dată, dar și uruguayenii susțin acelasi lucru, de altfel 2 țări extrem de interesante și de fascinante, pe care vi le recomandăm pentru vacanțe. Acest produs și-a făcut treptat intrarea în Europa, find asemănător binecunoscutului caramel, dar diferit ca și textură și gust. Dulce de Leche care are ca și ingredient principal laptele, ceea ce face ca gustul lui predominant să fie de lapte, și nu de zahăr ars ca și caramelul, prezintă și alte beneficii pe care caramelul nu le are: este fără gluten, aport de calciu, este termorezistent, foarte maleabil și ușor de modelat, textura lui fiind cremoasă și NU moale sau lichidă ca cea a sosului de caramel. 
Dulce de Leche poate fi consumat ca atare direct din recipient fiind un produs finit, dar și ca cremă, ingredient la diverse deserturi ca de exemplu orice fel de tort și prajitură, magdalene, biscuiți, fursecuri, cozonac, chec, clătite, donuts, gofră, cremă de zahăr ars, mousse, budincă, înghețată, etc. Se potrivește bine în combinație cu multe fructe sau chiar întins pe pâine. Il poți folosi în orice combinație dorești, ca și ingredient de bază sau ca ingredient adițional, inclusiv ca și îndulcitor la cafea sau pentru a decora un frappe. 
De 5 texturi diferite îl poți întrebuința în funcție de preferințele tale: 
1. textura NATURAL pentru glazură sau amestecuri cu alte creme și ingrediente (unt, brânză, mascarpone, frișcă, ciocolată, etc)
2. textura COFETAR ideală ca și cremă la torturi și prăjituri de orice fel
3. textura pentru ÎNGHEȚATĂ pentru prepararea inghețatei
4. textura ALFAJOR pentru biscuiți, fursecuri, macarons
5. TOPPING (sirop de dulce de leche) pe care îl poți folosi pentru decorarea de  deserturi ca și torturi și prăjituri, înghetate, salate de fructe, cafea, frappe etc, inclusiv pentru decorarea de platouri culinare unice. 
Noi iti oferim nu numai texturi diferite, dar și gramaje diferite în funcție de necesitățile tale: de la 450 gr cu care iți poți face niște clătite delicioase acasă, până la 6 kg ca să poți să pregătești cât mai multe deserturi pentru familia ta sau clienții tăi. Iar dacă nu ai timp să gătești, atunci încearcă-l pe pâine sau între biscuiți. Gustul inconfundabil de Dulce de Leche este adorat atât de către cei mici deoarece este dulce și are gust de lapte, cât și de către adulți având între 30 și 50% mai puține calorii decât ciocolata. 
Totodată avem și rețete de torturi și prăjituri, atent selectate pentru unicitatea lor, pe care le găsești pe pagina noastră. ÎNDRĂZNEȘTE SĂ-L INCERCI ȘI NU VEI REGRETA! Și dacă iți place inovația, însiropează un blat cu lichior de DULCE DE LECHE 
Ce oferim diferit față de alte produse asemănătoare de pe piață :
1. Produs pe bază de lapte și nu lapte condensat
2. Produs fără gluten
3. Produs de diferite texturi
4. Produs care se prezintă în diferite gramaje
5. Produs natural fără E-uri
6. Vă oferim rețete de deserturi unice 
7. ESTE SINGURUL DULCE DE LECHE AUTENTIC DIN ROMÂNIA, iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, ÎNCEARCĂ-L!
Motto-ul nostru poate să fie și al vostru: "ALEGE SĂ FII DIFERIT PRIN PRODUSE UNICE DE CALITATE"