Vin alb L10 MALBEC 750 ml

Produs nou

Strugurii sunt recoltați exclusiv din podgoria Valentin Bianchi, situată în Mendoza, Argentina, 750 de metri deasupra nivelului mării. Aici subsolul este în principal de calcar și nisip, şi podgoria este considerată datorită locaţiei sale ridicate, ca fiind una dintre cele mai bune din regiunea San Rafael.

Mai multe detalii

70,99 lei

Informatii

Strugurii sunt recoltați exclusiv din podgoria Valentin Bianchi, situată în Mendoza, Argentina, 750 de metri deasupra nivelului mării. Aici subsolul este în principal de calcar și nisip, şi podgoria este considerată datorită locaţiei sale ridicate ca fiind una dintre cele mai bune din regiunea San Rafael. Acest lucru prelungește perioada culturilor de struguri, vinurille fiind mai aromate decât vinurile produse în zone mai calde.
Valentin Bianchi a făcut seria Leo în colaborare cu renumitul fotbalist argentinian Leo Messi.  
Țară de origine Argentina
12,5% alc
Soi: 100% Malbec 2015
Culoare : galben deschis
Aromă : arome de tinere și delicate flori albe și fructe tropicale, cum ar fi ananasul, piersici și struguri albi, precum și arome de citrice ca grapefruit și lime.
Ideal pentru a fi servit la aperitiv, cu carne albă, paste, mâncare chinezească, platouri picante, fructe de mare, pește, etc
Temperatura de servire 16°C
A se consuma cu moderație.
Interzisă vânzarea către minorii sub 18 ani.